Spuiten

Uw woning ook airless laten spuiten?
Met de airless spuittechniek spuiten wij de latex verf in plaats van rollen of met de kwast. Het traditionele ‘sauzen’ van muren en plafonds is een flinke klus, waarbij er altijd een structuur op de muur ontstaat.De airless spuittechniek levert een superstrak resultaat op. Vooral bij glad stucwerk ontstaat zo de hoogst haalbare afwerkingsgraad.

Hoe werkt het?
Voordat we uw woning gaan spuiten wordt natuurlijk alles grondig afgeplakt. Deze voorbereiding vergt relatief de meeste tijd. Wij maskeren bijvoorbeeld uw keuken en kozijnen tot in de kleinste detail en plakken alles dat niet gespoten moet worden uiteraard volledig af. De latex wordt onder hoge druk zonder toevoeging van lucht gespoten,
vandaar ook de term ‘airless’. Wij spuiten altijd minimaal 2 lagen waarbij er nauwelijks spuitnevel of ‘overspray’ontstaat.

Berschermen met maskeerpapier en plastic
Wij werken zeer accuraat en professioneel. Alles wordt goed en zorgvuldig “ingepakt” en beschermd. Veel klanten zijn vaak bezorgd om hun keuken en ramen. Wij kunnen verzekeren dat alles war niet gespoten wordt, zeer goed met maskeerpapier en plastic beschermd wordt. Dus ook uw radiatoren, deuren en kozijnen etc.

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige latex
Wij gebruiken de professionele muurverfsystemen van: Trimetal, Caparol en Veveo. Standaard gebruiken wij een schrobvaste latex. Deze latex heeft een bijzondere hoge dekkracht en is geurarm, waterdampdoorlatend en heeft een fraai mat uiterlijk. Deze professionele latex is goed reinigbaar en te gebruiken in alle ruimtes in uw woning/bedrijfspand.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!